POPULĀRIE RAKSTI

  • Kā izvēlēties pretodu līdzekļus?
    Kā izvēlēties pretodu līdzekļus?

    Paliekot siltākam laikam uzreiz sākam saņemt jautājumus - kādu pretodu līdzekli izvēlēties aromàma pretodu līnijā ir pat 4 dažādi dabīgie produkti, lai nodrošinātu visu ģimeni, kā arī, lai katrs atrastu sev piemērotu līdzekli, kuru būs ērti lietot.

    Vairāk
  • Padomi esot sausam gaisam mājās
    Padomi esot sausam gaisam mājās

    Sāksim ar to, ka optimālajam dzīvojamo telpu mitrumam aukstā laikā vajadzētu būt aptuveni 40-55%. Šādā mitruma līmenī mūsu elpceļi, āda un acis jūtas ērti. Jo jaunāki ģimenes locekļi jums ir mājās, jo svarīgāk ir uzturēt optimālu mitruma līmeni iekštelpās, jo sauss gaiss var kļūt par galveno slimību cēloni mazajiem.

    Vairāk
  • Nakts galvas ādas toniks ''Meža meita''
    Nakts galvas ādas toniks ''Meža meita''

    Ļaujiet ‘’Meža meitai’’ pamodināt savus miegainos matus kamēr Jūs… guļat! Galvas ādas un matu sakņu toniks ar labākajiem rozmarīna, ciprešu, kadiķu hidrolātiem un aktīvo augu ekstraktu KAPILARINE!

    Vairāk
  • Aromātiskie enģeļi sargi
    Aromātiskie enģeļi sargi

    Katru rītu, sūtot Arvīdu uz skolu, es iedodu viņam kastīti ar ēteriskajām eļļām un lūdzu, lai viņš izvēlas to, kura šodien būs viņa "aromātiskais sargeņģelis".

    Vairāk
  • Enģelīši uz pleciem
    Enģelīši uz pleciem

    Kuras ēteriskās eļļas ir vispiemērotākās "eņģelīšiem uz pleciem"? - jūs bieži jautājat. Mēs esam sagatavojuši špikeri, lai jums tas vienmēr būtu pa rokai un neaizmirstos! Un, tiem, kas nezina, man ir jāpaskaidro, kas ir šie “eņģeļi”.

    Vairāk
  • Poda lietas  - vieni joki!
    Poda lietas - vieni joki!

    Atvadīties no autiņbiksītēm un uzsākt draudzību ar podu ir viens no lielākajiem agrās bērnības izaicinājumiem mazulim un viņa ģimenei. Atcerieties, ka poda lieta ir process. Nav tādu burvestību, kas piespiestu jūsu bērnu atteikties no autiņbiksītēm trīs dienu vai nedēļas laikā (kā tiek publicēts populārajos māmiņu izdevumos). Pateicoties māmiņas pacietībai un metodiskajam darbam, mazuli poda lietošanu iespējams iemācīt 6-8 nedēļu laikā (ar nosacījumu, ka mazulis ir vecāks par 15 mēnešiem).

    Vairāk
  • Mammas arī slimo!
    Mammas arī slimo!

    Arī mammas dažreiz saslimst! Pēc nedēļas, kas tika pavadīta vienreiz slimnīcā kopā ar Tautvīdu, mani noķēra kāds katars. Es neesmu pieradusi justies slikti, tāpēc vienkāršas iesnas un iekaisis kakls kļuva par īstu ciešanu. Manā mājas aptieciņā nav aerosolu, pastilu vai deguna pilienu. Viss arsenāls atrodas smaržīgā pirmās palīdzības komplektā. Es jums par to pastāstīšu šodien, jo jūs patiešām bieži jautājat, kā atvieglot iekaisušā kakla sāpes un palīdzēt sev nesaslimt.

    Vairāk
  • Laimi dāvinoša sadarbība ar ''Bumbi istaba''
    Laimi dāvinoša sadarbība ar ''Bumbi istaba''

    Izvēloties sadarbību partnerus pievēršam uzmanību to nodarbošanāa sfērai, klientu vecumam, lai dāvināties produkti būtu atbilstoši un tiktu izmantoti. Viena no laimi nesošām sadrabībām ir ''Bumbu istaba'', svētku vieta bērniem Rīgā.

    Vairāk
  • Aromātiskās dāvaniņas jaundzimušajiem un māmiņām
    Aromātiskās dāvaniņas jaundzimušajiem un māmiņām

    2021.gadā sekmīgi uzsākām sadarbību ar Latvijas dūlām un bērnu fizioterapeitiem. Pati pirmā un jutekliskākā sadarbība ir ar mūsu pirmo partneri dūlu, Kristīni Bērziņu, kura ir ne tikai dūla, bet arī veic skaisto senlatviešu pirts procedūru -  pirtīžas. Pateicoties skaistajam startam ar Latvijas dūlām un fizioterapeitiem 2022. gadā mums ir iespēja ar ''Latvijas daudzbērnu ģimeņu apvienība''  palīdzību, ar smaržīgām dāvanām apdāvināt arī daudzbērnu ģimenes dzemdību namos, piedzimstot jaunam...

    Vairāk
  • Saaukstēšanās profilakse ar dabīgiem līdzekļiem
    Saaukstēšanās profilakse ar dabīgiem līdzekļiem

    Plosoties slimību sezonai (tfu tfu tfu, esat pasargāti no tām visām) dalāmies ar fantastiskām aromterapijas receptēm, lai atbaidītu slimības! Pagatavojiet, izmantojiet un dalaties ar šo labumu ar saviem mīļajiem.

    Vairāk
  • Smaržas. Emocijas. Drošība. Bērnudārzs.
    Smaržas. Emocijas. Drošība. Bērnudārzs.

    Bērnudārza māmiņas, kā jūsu bērniem klājas bērnudārza pirmajā dienā? Šodien es gribu jums pastāstīt, ka Tautvīdasa mazais draugs - rotaļu lācītis Teris - ļoti palīdzēja pierast pie bērnudārza. Tautvīdukam šis lācis ir bijis jau sen, gandrīz divus gadus. Viņš dažreiz to ņēma ļoti gultiņā, kamēr auga mājiņās kopā ar māti un auklīti. Bet tikai tagad, kad viņš sāka apmeklēt bērnudārzu, viņam tas lācis kļūva tik ļoti vajadzīgs!

    Vairāk
  • Vitamīns C
    Vitamīns C

    Veličku ģimenes zēni šodien pieņēma izaicinājumu citrona ēšanā:)

    Vairāk
Showing 85 to 96 of 122 (11 Pages)